first_imgThe 5 at 5: Friday Five minutes, five stories, five o’clock… Image: Shutterstock/NCG PHOTOGRAPHY Friday 29 Mar 2019, 4:56 PM By Stephen McDermott 5,604 Views https://jrnl.ie/4567676 Short URL Share1 Tweet Email Mar 29th 2019, 4:57 PM No Comments EVERY WEEKDAY EVENING, TheJournal.ie brings you the five biggest stories of the day.1. #BREXIT British MPs have voted against Theresa May’s EU withdrawal deal for a third time in the House of Commons.2. #CRUNCH TALKS German Chancellor Angela Merkel will visit Dublin next Thursday for a meeting with Taoiseach Leo Varadkar about EU issues, including Brexit.3. #COURTS A man who convinced a child to play sexualised games of ‘truth or dare’ and coerced her into sexual intercourse has been jailed for 18 months.4. #EXTRADITED A convicted killer who absconded from prison in 2017 and went on the run has been extradited from the Republic of Ireland to Northern Ireland.5. #INTERFERENCE Facebook has announced changes to the way it handles political ads as it aims to avoid foreign groups from influencing the upcoming European elections.Comments have been closed for legal reasons. Image: Shutterstock/NCG PHOTOGRAPHY Tweet thisShare on FacebookEmail this articlelast_img

Related Posts

first_img Free webinar for job seekers on best interview answers, hosted by Goodwill June 11 Please enter your name here TAGSCOVID-19FundingFurloughsOrange County Clerk of Court Previous articleReform advocates, GOP state senator renew calls to address COVID-19 in Florida’s prisonsNext articleUF Institute of Food and Agricultural Sciences, with office in Apopka, announces new director for Orange County Extension Denise Connell RELATED ARTICLESMORE FROM AUTHOR Share on Facebook Tweet on Twitter Please enter your comment! LEAVE A REPLY Cancel reply Support conservation and fish with NEW Florida specialty license plate center_img You have entered an incorrect email address! Please enter your email address here The Anatomy of Fear From the Orange County Clerk of CourtsThe Orange County Clerk of Courts has been forced to close offices and implement furloughs one day a week due to the financial impact from COVID-19.Starting the week of August 10th, all Clerk Office employees will be furloughed one day per week without pay until October 2, 2020 or until relief funding is obtained. For most employees, that day will be Friday of each week. Clerk offices will be closed for all services each Friday during this time period.“I am saddened and deeply regret that I have to take these steps,” said Clerk Tiffany Moore Russell. “My staff are essential workers and many of them live on tight budgets, so I know this will be a hardship that I wish I could avoid.”The impact on the public and courts may be significant as the Clerk’s Office provides critical and essential services, per statute, to circuit and county courts.While many entities and families have been impacted by COVID-19, its effect is particularly severe for Florida’s Clerks of Court because of the unique way the offices are funded under Florida law. Clerks have no statutory authority to create or maintain a reserve or emergency fund. Clerks are funded by fines, and fees and court costs which they collect, and which have been greatly reduced during the pandemic.The pandemic has created a major challenge for Clerks of the Court across the state requiring a $60 million reduction in operating funds. This resulted in a cut of $3.8 million to the Orange County Clerk’s court operations budget. This amounts to a 53.04% cut to the Orange County Clerks’ 4th quarter budget.The Clerk’s Office is working closely with Orange County Government and the Governor to try and obtain emergency funding to help address this funding crisis. Orange County Apopka Service Center | Clerk of Court, located at1111 Rock Springs Rd, Apopka, FL 32712 Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.last_img

first_imgCopyHouses, Renovation•New Zealand 2014 Houses Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/775321/kingswood-house-max-capocaccia Clipboard Architects: Max Capocaccia Area Area of this architecture project “COPY” Photographs Year:  Projects “COPY” Save this picture!© Mick Stephenson+ 46 Share photographs:  Mick StephensonPhotographs:  Mick StephensonSave this picture!© Mick StephensonText description provided by the architects. The client requested an open space that celebrate the view to the port and create privacy from the surrounding. 
The design of the big steel and cedar façade will allow a great view to the port, the hill and the stormy southerly weather; the west windows and the skylights have been placed to gain most of the light without allowing visual and sound intrusion from the neighbour.Save this picture!© Mick Stephenson The building envelope needed to fit in the industrial port area responding to the heritage constraints of the city plan. 
This led the design to keep the original shape of the building, reinterpreting the structure and cladding material.  The new structure should be well above the minimum requirements of the building code in order to withstand future earthquakes providing a feeling of safety to occupants. 
For this we exposed the big steel structure and bracing elements, whilst the walls were built from a SIP lightweight material (structural insulated panel).
The steel structure of the building has been exposed and used to give a visual rhythm to interior, otherwise too dispersive space.Save this picture!Section Remembrance of the existing house damaged in the earthquake should reflect the original use of the building as a warehouse. 
The high ceiling and exposed old trusses is clearly referring to the previous function of the building reinterpreting the meaning of the original shape.Save this picture!© Mick StephensonThe house needed to accommodate a family of three allowing for catering of friends around an open kitchen and large dining environment. 
The layout creates a feeling of openness towards the south façade, whilst creates a more sheltered and intimate area in the back of the building, encouraging visitors to direct their attention towards the living area. The volumes have been designed to create ‘hiding’ space and targeted views. Although the whole space is actually big and open, there are many areas where you can feel protected and sheltered. 
A corner hidden living has been created as a private nook to allow the house to be lived in a variety of atmospheres.Save this picture!© Mick StephensonIndustrial port and surrounding pub noise will need to be addressed.
The glass façade has been built with acoustic double glazing, whilst openings to the rear of 
the building have been minimized.Save this picture!Floor PlanThe original house on the site was featuring a series of openings on the west elevation that allowed the sun to shy into the living area. This was required to be referenced to in the new design. 
The west façade feature a series of windows in keeping with position of the original ones, although higher and with tilt and turn technology to allow for best ventilation.Save this picture!© Mick StephensonThe demolition of the house revealed the original trusses. These were rescued and safely stored by the client who was hoping to reuse them if possible. 
The trusses became an important feature of the new build. Their strengthening was achieved with rusted metal plates and exposed bolts. They have been reused in the central part of the building, where the trusses are best view in the open space.Save this picture!© Mick StephensonProject gallerySee allShow lessTectonic Poetry: A Photographic ExhibitionEventTFP Farrells Selected to Design New Financial Center in XiamenArchitecture News Share 2014 New Zealand ArchDaily Kingswood House / Max Capocaccia Area:  379 m² Area:  379 m² Year Completion year of this architecture project Kingswood House / Max CapocacciaSave this projectSaveKingswood House / Max Capocaccia ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/775321/kingswood-house-max-capocaccia Clipboard CopyAbout this officeMax CapocacciaOfficeFollowProductsWoodSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentRenovationNew ZealandPublished on October 16, 2015Cite: “Kingswood House / Max Capocaccia” 16 Oct 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsCompositesMitrexPhotovoltaic Solar Cladding – BIPV CladdingMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BronzeBathroomsGeberitBathroom Series – ONESkylightsLAMILUXGlass Skylight F100 CircularMetal PanelsTrimoQbiss One in Equinix Data CentreSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassAluminium CompositesAmerican MetalcraftAluminum Panels – Decorative Fencing for BridgesPanels / Prefabricated AssembliesULMA Architectural SolutionsWater Facade PanelDoorsLinvisibileLinvisibile Concealed Sliding Door | MareaWall / Ceiling LightsiGuzziniExterior Light – WalkyWoodPlycoWood Boards – Birch LaserplyMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/883445/black-box-ii-natalie-dionne-architecture Clipboard CopyHouses, Extension•Montreal, Canada Manufacturers: Swisspearl, Montréal-les-Bains, Sistemalux Canada Natalie Dionne ArchDaily “COPY” “COPY” Photographs:  Raphaël Thibodeau Manufacturers Brands with products used in this architecture project Projects Area:  2130 ft² Year Completion year of this architecture project Products used in this ProjectFiber Cements / CementsSwisspearlSwisspearl Largo Fiber Cement PanelsSystems / Prefabricated PanelsSwisspearlPerforated & Engraved PanelsContractor:Pierre AubinEngineer:Aldrin SalpunariuCabinetmaker:Pixel&scieDesign Team:Natalie Dionne, Ariane Côté-Bélisle, Martin Laneuville, Corinne DeleersCity:MontrealCountry:CanadaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Raphaël ThibodeauText description provided by the architects. BLACK BOX II is the latest in a series of tiny additions impacting existing architecture in a big way. Conceived as a jewelry box, large openings blur the interior/exterior boundary, revealing its treasure of fine cabinetmaking work within through the playful use of complementary surface materials. The BLACK BOX II addition is covered with large plates of iridescent, black fiber cement board, with a perforated motif for the loggia, finely assembled with matching rivets. In contrast, blond wood and light porcelain and ceramics, illuminate the interior. When large windows fold open to incorporate the garden into the home, interior and exterior materials interact to connect spaces. Inside, oak wood paneling covers the walls and ceiling of the shed, while a lattice of western red cedar lines the exterior alcove.Save this picture!© Raphaël ThibodeauThe slate slabs of the terrace adjoin the concrete-like porcelain floor of the kitchen. Heritage of the past, the original oak wood floor of the dining room, preserved and restored, set the tone. The kitchen island, made of solid oak, stands monumentally in the center and serves as an altar to daily rituals. At the perimeter stands, more soberly, white or black furniture and cabinetry. This project is a plea for constructive art, recognizing the complicity between the architect, the builders, and the owners, all actively involved in the search for quality, both technical and aesthetic. The art of architecture manifests itself here in all its dimensions.Save this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Raphaël ThibodeauSave this picture!Upper Floor PlanSave this picture!© Raphaël ThibodeauThis semi-detached townhouse, made of red clay brick, is typical of Westmount and the Notre-Dame-de-Grâce borough of Montreal. Through the reconfiguration of outdated internal divisions and the grafting of two black volumes in juxtaposition, the pre-existing architecture is enhanced and transformed to better reflect the modern lifestyle and aspirations of its inhabitants. We are always striving to strike the right balance between new and old in order to create a coherent whole, preserving the authenticity of the existing details while affirming the contemporaneity of our interventions.Save this picture!© Raphaël ThibodeauProject gallerySee allShow lessLe Corbusier’s Pavillon de l’Esprit Nouveau Named One of “20 Designs That Defined th…Architecture News15 Facades That Push Conventional Limits: The Best Photos of the WeekArticles Share Year: center_img 2017 BLACK BOX II / Natalie Dionne Architecture BLACK BOX II / Natalie Dionne ArchitectureSave this projectSaveBLACK BOX II / Natalie Dionne Architecture Lead Architect: Save this picture!© Raphaël Thibodeau+ 23 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/883445/black-box-ii-natalie-dionne-architecture Clipboard Architects: Natalie Dionne Architecture Area Area of this architecture project Houses Products translation missing: en-US.post.svg.material_description CopyAbout this officeNatalie Dionne ArchitectureOfficeFollowProductsWoodSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionMontrealCanadaPublished on November 12, 2017Cite: “BLACK BOX II / Natalie Dionne Architecture” 12 Nov 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogShowerhansgroheShowers – Croma SelectGlass3MGlass Finish – FASARA™ GradationPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesWall / Ceiling LightsCocowebLighting – Blackspot LED Barn LightUrban ApplicationsIsland Exterior FabricatorsPublic Safety Answering Center II Envelope SystemCeilingsSculptformTimber Batten Ceiling in All Souls ChapelHanging LampsLouis PoulsenLamp – PH 5 + PH 5 MiniGlazedGrespaniaWall Tiles – Porto PetroThermalSchöckInsulation – Isokorb® Concrete to SteelCeramicsTerrealTerracotta Baguettes in Vork CenterCompositesLamitechPlastic facades PanelexCarpetsHalcyon LakeCarpet – Nobsa GreyMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?黑匣子2号住宅 BLACK BOX II / Natalie Dionne Architecture是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Photographslast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *