first_imgOnly one day after hearing the news that Nokia is cutting 4,000 jobs and outsourcing another 3,000, we have news of another big tech company gearing up to restructure its business model and layoff employees, although this time, it’s not 4,000, it’s a much larger number.Panasonic, the biggest Japanese manufacturer of consumer electronics, and the world’s largest maker of plasma TVs, announced on Thursday that it will be cutting 17,000 jobs over the next two years. The company is gearing up for a major reorganization that will help it compete better with competitors in South Korea and China.Panasonic had already cut its number of employees from 385,000 to 367,000 in March 2010, but it’s now losing another 4.6 percent of employees. Panasonic’s chief executive, Fumio Ohtsubo, said in a statement that the reorganization will cost about $2 billion. But, he said the restructuring is expected to contribute about $735.6 million to Panasonic’s operating profit. He anticipates the profits to come mostly from increased sales of solar cells, LED lighting, lithium-ion batteries, and air-conditioning products.As we saw with Nokia’s partnership with Microsoft, whenever two companies join, there are surely layoffs to come. In the case of Panasonic, it acquired two companies this year, Panasonic Electric Works, and Sanyo Electric. These acquisitions most definitely have something to do with with the job cuts, as the company plans to condense any redundancies.Though it’s the world’s top maker of plasma TV displays, the more popular LCD display TV market is lead by Samsung Electronics and LG Electronics, both based in South Korea, and Japan’s Sony.Based in Osaka, Japan, the company is already dealing with a failing demand domestically due to the devastating earthquake and tsunami that hit in March. Panasonic announced its earnings Thursday with a net loss of $498 million in the three months through March, but the company declined to share the fiscal year earnings due to the effects of the earthquake.Read more at Panasonic, via New York Timeslast_img

Related Posts

first_imgTuesday Oct 8, 2013 Martin Landajo banned for one week for stamping on Wallaby hands Puma’s scrumhalf Martin Landajo has been banned for a week for stamping during Argentina’s 54-17 Rugby Championship final round loss to the Wallabies in Rosario on Saturday. He was cautioned by referee Wayne Barnes at the time, but was later cited.  Landajo appeared to be frustrated with the Australian players slowing the ball down, so took his frustrations out on the hands of both Saia Fainga’a and Adam Ashley-Cooper.The latter confronted him angrily, clearly in a bit of pain after receiving some studs on the knuckles.Referee Wayne Barnes had a good view of it, but upon referall to the TMO and seeing some TV replays, he was happy that a talking to and the penalty for the Wallabies should stand.The citing commisioner however deemed it to be a red cad worthy offence, and it was referred to a discplinary hearing, where judicial officer Nigel Hampton said that it was a reckless attempt to free the ball at the back of the ruck.“This was a lower end offence and, given the early guilty plea, Landajo’s contrition and his good playing record, appropriately could be dealt with by a one week suspension,” he explained.Landajo has been suspended from all forms of the game, up to and including 14th October 2013.The other incident of foul play in this match was when Rob Simmons hit Felipe Contepomi off the ball, knocking him to the turf. Simmons received a yellow card for it.View highlights of Argentina vs AustraliaADVERTISEMENT Posted By: rugbydump Share Send Thanks Sorry there has been an error Big Hits & Dirty Play , The Rugby Championship Related Articles 25 WEEKS AGO Suspensions handed down after testicle grabbing… 26 WEEKS AGO The ‘double ruffle’ splits opinion with fans… 26 WEEKS AGO WATCH: The nastiest and most brutal moments… From the WebThis Video Will Soon Be Banned. Watch Before It’s DeletedSecrets RevealedUrologists Stunned: Forget the Blue Pill, This “Fixes” Your EDSmart Life ReportsYou Won’t Believe What the World’s Most Beautiful Girl Looks Like TodayNueeyGranny Stuns Doctors by Removing Her Wrinkles with This Inexpensive TipSmart Life ReportsIf You Have Ringing Ears Do This Immediately (Ends Tinnitus)Healthier Living10 Types of Women You Should Never MarryNueeyThe content you see here is paid for by the advertiser or content provider whose link you click on, and is recommended to you by Revcontent. As the leading platform for native advertising and content recommendation, Revcontent uses interest based targeting to select content that we think will be of particular interest to you. We encourage you to view your opt out options in Revcontent’s Privacy PolicyWant your content to appear on sites like this?Increase Your Engagement Now!Want to report this publisher’s content as misinformation?Submit a ReportGot it, thanks!Remove Content Link?Please choose a reason below:Fake NewsMisleadingNot InterestedOffensiveRepetitiveSubmitCancellast_img

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/883640/the-enchanted-shed-and-leopold-house-franz-and-sue Clipboard Manufacturers: ADLER, Kvadrat, Transformer Metallbau Architects: Franz&Sue Area Area of this architecture project Austria ArchDaily Year:  Houses The Enchanted Shed & Leopold House / Franz&Sue Save this picture!© Andreas Buchberger+ 11 Share Area:  215 m² Year Completion year of this architecture project CopyHouses, Extension•Austria The Enchanted Shed & Leopold House / Franz&SueSave this projectSaveThe Enchanted Shed & Leopold House / Franz&Sue Photographs:  Andreas Buchberger Manufacturers Brands with products used in this architecture project CopyAbout this officeFranz&SueOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionAustriaPublished on November 15, 2017Cite: “The Enchanted Shed & Leopold House / Franz&Sue” 15 Nov 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogShowerhansgroheShowers – Croma SelectGlass3MGlass Finish – FASARA™ GradationPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesWall / Ceiling LightsCocowebLighting – Blackspot LED Barn LightUrban ApplicationsIsland Exterior FabricatorsPublic Safety Answering Center II Envelope SystemCeilingsSculptformTimber Batten Ceiling in All Souls ChapelHanging LampsLouis PoulsenLamp – PH 5 + PH 5 MiniGlazedGrespaniaWall Tiles – Porto PetroThermalSchöckInsulation – Isokorb® Concrete to SteelCeramicsTerrealTerracotta Baguettes in Vork CenterCompositesLamitechPlastic facades PanelexCarpetsHalcyon LakeCarpet – Nobsa GreyMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Photographs Christian Ambos, Michael Anhammer, Harald Höller 2016 “COPY” “COPY” Structural Engineer:Margarete SalzerBuilding Physics:Andreas PerissuttiArchitectural Team:Anna Ladurner, Michael Eder, Ulrike StraubeCountry:AustriaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Andreas BuchbergerText description provided by the architects. The special appeal of this project lies in the appreciation shown for this old outbuilding in the shadows of the Vienna Woods villas. Back in the 1930s, few people could afford a basement, let alone a garage. So they built their own sheds to store wood, raise rabbits or boil laundry.Over the past few decades, these structures have lost their original purpose, and many are falling apart. Converted into small, cozy ‘hideaways’, they become affordable, magical retreats for families and their guests. We inserted a large pane of glass into the front wall of the attic floor and carefully insulated the trusses. The walls were paneled with varnished grey fir, and an elevated section at the rear was upholstered so that the attic can also be used as a guest room. An elegant brass trapdoor closes off this enchanted place, from where you can watch the squirrels play in the treetops. The ground floor is still used for storing garden tools, the lawn mower, and fruit crates, while upstairs it is snug and comfortable.Save this picture!SectionSave this picture!© Andreas BuchbergerSpotlights illuminate the brass in the evening, creating a warm light – even in freezing winter. The attic is ventilated via an already existing window and small air vents installed along the sides. After the war, this villa was the typical weekend house of a middle-class family in post-war Austria. We explained that the parlor and tiled stove were just ballast from the past and gently suggested that the house was somewhat overloaded with rustic kitsch. But where should one start with the ceiling construction? Where should the building show respect for the old, where must the new be radically introduced? Together with the clients, we felt that, from now on, other elements should shape the character of the building. For instance, the gnarled apple trees that blossom behind the house, the old terrazzo floors the color of black pudding, the slippery wooden floors and old double windows.Save this picture!© Andreas BuchbergerThe first sketches showed new routes and visual axes through the orchard and idyllic places that no one had yet discovered. We gave the house a new open structure, a new spatial concept. We took only two radical steps: we had an external wall removed and replaced it with a generously sized but economical pane of glass. Out of three dark little rooms, we made a big, bright, loft-like space that now revealed a view of fruit trees and a magnolia, the pool from the 1950s, and the wooden shed treated with carbolineum. Now children play in small side rooms, the family lounges on an upholstered platform, the kitchen is both open and yet separate. The shed and the house are now connected by an apparently hovering larch deck that is like a kind of open living room from where you can look across the garden. Around the old apple trees, circles were cut out of the deck. When the children look out the spectacular window they see the tops of the fruit trees, illuminated from below at night.Save this picture!© Andreas BuchbergerProject gallerySee allShow lessArthron / Manuel Herz ArchitectsSelected ProjectsLong and Slender / XS Studio for compact designSelected Projects Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/883640/the-enchanted-shed-and-leopold-house-franz-and-sue Clipboard Projects Lead Architects: last_img

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/953404/250-buitengracht-house-team-architects Clipboard Manufacturers: AutoDeskDesign Team:Antony Abate, Rishaad Vally, Johann Strauss, Yaseen NoonClients:Ben Schoeman & Fred DurowStuctural Engineers:Gustav Kroeger Consulting Engineers, A19 Consulting EngineersConsultants:D&S Planning Studio, LRJ SteelCity:Cape TownCountry:South AfricaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Adam LetchRecommended ProductsWoodSculptformTimber Click-on BattensResidential ApplicationsFastmount®Heavy Duty Panel Fastener at ‘Sandboxes’ HouseDoorsJansenDoors – Folding and SlidingDoorsVEKADoors – VEKAMOTION 82Text description provided by the architects. This is the story of Fred, Ben, D&S Planning Studio, an average Victorian and a long, sloping site with development potential located on the corner of Upper Buitengragt and Carisbrook streets. The 653 sqm plot offered the owners a unique opportunity to combine their brief requirements of living, working & rental income within the confines of a singular site.The property has undergone an extended grid overlay, a virtual carving up, a primary division running centrally north to south, along the length of the plot, but further split into eight distinct zones: Victorian house, two storey shed addition, vehicular court and studio unit allocations repeated to both halves.Save this picture!© Adam LetchThe two existing mature feature trees flanking the vehicle court have been retained as the green connector canopies of the three distinct building blocks forming the Carisbrook St façade. The stone and steel palisade walls enclosing the Buitengragt and Carisbrook boundaries are of heritage value and have been retained as necessary elements to preserving the authenticity link to street and permitting an openness and life to these edges. The existing Victorian is an ungraded building with many of the original features ignored and altered by the previous unsympathetic owner. The enclosed portion of the existing stope has been removed and restored to colonnaded verandah with a view to re-instating the original street corner aspect. The central passageway forms the internal marker for re-planning the home into a back to back U-shape double dwelling around smaller external courts.Save this picture!Section – LongitudinalThe single gable fronting to street has been extruded across the width of the site and extended spatially to function as the main living spaces to both of units. Supplementary living and en-suite bedrooms form the remainder of the ground floor accommodation. The existing lean-to’s, added over time to the north of the Victorian box, have been demolished to make way for a new two storey shed housing additional living spaces and the client’s communal work-office space. The natural slope of the site assists with de-scaling the shed to a single level overlooking the entrance and vehicle court shared by the office and the two level steel frame studio pods hugging the far northern boundary of the site. The studios themselves combine as a singular shed extrusion but separate in vertical stacks.Save this picture!© Adam LetchInternal space is compact, yet maximised by way of carefully placed double volume pockets affording penetration of light to the earth retained lower level and steeply inclined pitched roof planes allow for ‘room in the roof’ sleeping platforms. Programmatically, the two studio units were completed in the first phase of the project, permitting the owners to vacate the existing house whilst still actively living and working on site during phase two. Materials largely echo those of the original house, corrugated sheet metal and red brick are the dominant throughout and are responsive to and connect with the material palette of Victorian without copying or creating a pastiche of the past.Save this picture!Plan – Ground floorThe typology is that of simple linear shed like forms repeated to frame and contain the open external spaces which in turn serve to separate and define simple, yet distinct building blocks. Working directly with two varied thinking clients on a singularly unifying concept means a considered response to people’s individual preferences, brief and place. The architecture, we believe is one of enthusiasm, conceptually rich and playful, whilst hopefully still addressing the issues of heritage, community, liveability and connection.Save this picture!© Adam LetchProject gallerySee allShow lessIntroducing New Real-Time Architectural Visualization Technologies for Remote Collab…ArticlesGarden Tour / PADSTUDIOSelected Projects Share Year:  “COPY” Photographs Photographs:  Adam Letch Manufacturers Brands with products used in this architecture project Save this picture!© Adam Letch+ 13Curated by Hana Abdel Share South Africa 2018 CopyHouses•Cape Town, South Africa Projectscenter_img Area:  439 m² Year Completion year of this architecture project Houses Architects: Team Architects Area Area of this architecture project 250 Buitengracht House / Team Architects “COPY” ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/953404/250-buitengracht-house-team-architects Clipboard 250 Buitengracht House / Team ArchitectsSave this projectSave250 Buitengracht House / Team Architects CopyAbout this officeTeam ArchitectsOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesCape TownOn FacebookSouth AfricaPublished on December 21, 2020Cite: “250 Buitengracht House / Team Architects” 21 Dec 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogSinkshansgroheBathroom Mixers – LogisVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ StonePartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsTiles / Mosaic / GresiteCupa PizarrasVentilated Facade – CUPACLAD UprightGlassLAMILUXGlass Roof PR60ConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMSkylightsVELUX CommercialAtrium Longlight Skylights in ExperimentariumMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Copper FinishesStonesFranken-SchotterWall Covering & CladdingWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusSwingsStudio StirlingHanging Chair – BasketWallcovering / CladdingArrigoni WoodsWood Cladding – AcousticMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *