took over a store, will want to do business, it is not easy, even if there are already accumulated customer groups, but now the competition is so fierce, if you don’t take some action, is not easy to succeed. Duan Xuening is an ordinary retail customer in Wuqiao, Hebei. Five years ago, she took the store from her mother. Although the lack of experience, but some Xuening flexible mind, know how to seize the opportunity, leveraging the "East", also doing booming business.

seize the opportunity to attract customers

Duan Xuening shop area of only more than and 30 square meters, has been operated by the mother of the past more than and 10 years. In 2011, the mother sick need to recuperate, became the new boss Xuening section.

at first, because the mother has accumulated many years of contacts, business is pretty good. But then opened a few new near the size of the supermarket, the source of the store gradually less. June 2013, in less than 200 meters away from the shop, a large shopping center of the completion of the four floor.

in the face of such powerful competitors, near several small supermarket owners feel a lot of pressure, but Duan Xuening never smell a business opportunity. The mall opened a few days ago, she quickly made a "new arrival, inventory sale" signs outside the shop erected a pergola, moved home idle in large freezer, filled with ice cream, cold drinks etc..

mall opened that day, the streets crowded. Because of the fear of too many customers stampede, shopping malls in the opening half an hour after the temporary closure of the shutter doors, late customers can only wait in the sun. For a time, some shop door under the awning Xuening is crowded with people. Soon, not only the sale of cold drinks and light, other commodities have also sold a lot. More importantly, the pretext of "Dongfeng" that Duan Xuening has opened up a lot of new customers.

sincere service to retain customers

last spring, a new bus station outside the shop. See people on the roadside waiting for the bus every day, in front of the store section Xuening upon the addition of a fruit stand. For the convenience of customers in a hurry, some also put all kinds of fruits in advance than Xuening, packed into a small package of different components. This approach is really in line with the needs of customers waiting for the car, the store’s turnover has increased a lot.

for the customer into the store shopping, some will try to provide considerate service xuening. For example, in the reception of a customer, and the customer to the store shopping, she will take care of the former customers and quickly with the new store customers to greet. Some customers with children, some will come up with orange or Xuening biscuits and other small food for children, so that customers can choose at ease.

now there is competition, recommended

Related Posts

first_img Text description provided by the architects. The assignment was consisting of a small cabin for visits. It was thought as for it spoils reason it was decided to do it in 2 levels, this way to diminish the surface that deals with the area. The project is a 540cm cube (exterior measure) of wooden structure with two levels inside. Save this picture!It is thought as a housing of low energetic consumption, as what special care was had in the orientation, and the interior color, the location of the windows and the isolation. In this case, the isolation material gives a special characteristic to the façades and to the entire project. Save this picture!For the walls bales of straw were in use stuccoes in mud, given its high thermal efficiency and for being an abundant material in the zone. These are protected from the rain by plates of transparent polycarbonate, which leaves in evidence the materiality and zinc waved in the parts top and low. Save this picture!The cover is a green cover, with pasture, which prevents that the wind to strikes directly the surface, and take heat from it. This is considered a 5th façade for its also visible. The location of the windows was projected to allow abundant sun light in the interior in winter and a crossed flow of air to ventilate it in summer. The interior was decided to be painted white, in order that the natural light bounces and diminishes the need to use artificial light.Save this picture!Project gallerySee allShow lessTwo residences in New York / Gage ClemenceauSelected ProjectsSir Norman Foster on TED TalksArticles Share CopyAbout this officeAATA Associate ArchitectsOfficeFollowProductsWoodPlastic#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWoodNavidadHousesChilePublished on May 11, 2008Cite: “Guest House / AATA Associate Architects” 11 May 2008. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemSynthetics / AsphaltMitrexSolar RoofMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialLinoleum / Vinyl / Epoxy / UrethaneTerrazzo & MarbleTerrazzo Flooring – Terroxy Resin SystemsMetal PanelsTrimoMetal Panel Finishes – ArtMePanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsMega-Panel Facade SystemsStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Iconic SeriesBricksFeldhaus KlinkerFacing Bricks – Waterstruck VascuWallcovering / CladdingLinvisibileLinvisibile Boiserie and Skirting Systems | OrizzonteMetal PanelsRHEINZINKPanel Systems – Horizontal PanelDoorsJansenFire Doors – Janisol 2 EI30 70 mmSlabs / Plates / SheetsMetadecorMetal Facade Blade – MD LamelMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Houses 2006 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/630/guests-house-aata-associate-architects Clipboard “COPY” Architects: AATA Associate Architects Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/630/guests-house-aata-associate-architects Clipboard Guest House / AATA Associate ArchitectsSave this projectSaveGuest House / AATA Associate Architects Year:  Guest House / AATA Associate Architects Projects Chile CopyHouses•Navidad, Chile Save this picture!+ 10 Share “COPY” ArchDailylast_img

first_imgCopyHouses•London, United Kingdom photographs:  Mike Tsang Photographs, Thomas GiddingsPhotographs:  Mike Tsang Photographs, Thomas GiddingsSave this picture!© Thomas GiddingsRecommended ProductsMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreFiber Cements / CementsULMA Architectural SolutionsPaper Facade Panel in Leioa School RestorationWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeText description provided by the architects. The Herringbone House is on a quaint street on the borders of Islington and Hackney, sitting amongst a cute row of Victorian Terraces, a railway tavern and the small local stone and Gothic church (St Jude and St Pauls). Just away from the hubbub of Kingsland Road, it is neatly packed onto an awkward wedge-shaped site which used to play host to a garage / out-building / storage shed. Save this picture!© Mike Tsang PhotographsThe house comprises of two volumes: a gable-ended volume which is thrust to the very front of the site facing the street, and a set back rectangular volume, which both co-join into one space as the site narrows towards the rear. (see image 2) The light shade of herringbone brickwork, articulates the houses’ two volumes and frames the picture windows setting the house apart from the other buildings on the street.Save this picture!SectionAt both ends of the house two walled courtyard spaces bring natural light and air in to the space. Inside, the large glazed openings flood the building with natural light; enhanced by the light material palette of limed wood, white matt marble and pearl coloured brick and the open layout enables views and light to flood through the length of house. The rooms then peel back, through pivoting floor-to-ceiling windows, onto private, walled courtyard garden ‘rooms’ reflecting the inspiration Zoe has also drawn from inward-looking Chinese courtyard house typologies or ‘Siheyuan’.Save this picture!© Mike Tsang PhotographsProject gallerySee allShow lessSilo-top Studio / O-OFFICE ArchitectsSelected ProjectsThe Gravity Stool by Jólan van der Wiel, magnetic innovationArticles Share The Herringbone House / Atelier Chanchan 2013 Projects Photographs The Herringbone House / Atelier ChanchanSave this projectSaveThe Herringbone House / Atelier Chanchan Save this picture!© Mike Tsang Photographs+ 18 Share “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/489955/the-herringbone-house-atelier-chanchan Clipboard Housescenter_img Year:  ArchDaily Year:  CopyAbout this officeAtelier ChanchanOfficeFollowProductsWoodConcreteBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesLondonHousesUnited KingdomPublished on March 27, 2014Cite: “The Herringbone House / Atelier Chanchan” 27 Mar 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassCompositesMitrexPhotovoltaic Solar Cladding – BIPV CladdingPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemArmchairsUniForArmchair – ParigiLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsAluminium CompositesSculptformAluminium Façade BladesCultural / PatrimonialIsland Exterior FabricatorsSeptember 11th Memorial Museum Envelope SystemWire MeshJakobWebnet in a Gymnasium in GurmelsDoorsLinvisibileLinvisibile Pocket Door | MareaPaintKEIMMineral Paint for Concrete – KEIM Concretal®-WLouversReynaers AluminiumSolar ShadingHandlesFormaniFitting Collection – ARCMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream 2013 United Kingdom ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/489955/the-herringbone-house-atelier-chanchan Clipboard “COPY” Architects: Atelier Chanchan Year Completion year of this architecture project last_img

first_imgArchDaily Architects: Kennedy Nolan Area Area of this architecture project “COPY” Oak House / Kennedy NolanSave this projectSaveOak House / Kennedy NolanSave this picture!© Derek Swalwell+ 21Curated by Paula Pintos Share Year:  Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/923124/oak-house-kennedy-nolan Clipboard Oak House / Kennedy Nolan Patrick Kennedy, Rachel Nolan, Victoria Reeves, Peter Cole, Adriana Hanna CopyHouses•Melbourne, Australia 2019 Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/923124/oak-house-kennedy-nolan Clipboard Area:  354 m² Year Completion year of this architecture project Lead Architects: Photographs CopyAbout this officeKennedy NolanOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesMelbourneAustraliaPublished on August 19, 2019Cite: “Oak House / Kennedy Nolan ” 19 Aug 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – CopperIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsPure + FreeFormCustom Metal Cladding – Legacy Fund 1 BuildingWood Boards / HPL PanelsInvestwoodWood Fiber Partition Walls – ValchromatDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaSkylightsFAKROEnergy-efficient roof window FTT ThermoToilets / BidetsBritexToilets – Accessible Centurion PanMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?橡木小屋 / Kennedy Nolan是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” Australia Engineering:Webb ConsultLandscape:Amanda OliverCity:MelbourneCountry:AustraliaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Derek SwalwellRecommended ProductsDoorsAir-LuxPivoting DoorWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeWoodEGGERLaminatesDoorsVitrocsaGlass Technology in Hotel BeaulacText description provided by the architects. A project in the venerable tradition of alterations and additions to heritage houses – a testing ground for Architect’s ideas.  This adaptive re-use of a double fronted Victorian house incorporates a re-working of the existing house, a new pavilion forming a central court yard, a garage and workshop building to the rear laneway and a small swimming pool.  The house is distinctive for its mature Oak tree which towers above the garden and a red steel brise-soleil which performs many functions, including that of sun-shading.Save this picture!© Derek SwalwellWe began with the elements that make a domestic environment functional and dignified; zoning, acoustics, privacy, aspect and comfort.  In this instance the site and existing dwelling suggested a courtyard arrangement.  The courtyard is bounded by sitting rooms at either end with the long edge incorporating the kitchen and dining room. Save this picture!© Derek SwalwellIn this way the family can be apart but always feel proximate and all rooms have garden aspects.  The first floor faces north and provides accommodation for two children.  The elevation of this element provides a backdrop to the central courtyard and thus provides the dominant architectural expression of the house. Save this picture!© Derek SwalwellAs such it needed to form a cohesive and singular backdrop but also accommodate complex, ventilated glazing for a variety of rooms and provide sun shading and privacy from below and above.  The brise-soleil was able to effectively perform all these duties whilst also having visual depth and providing texture and complexity.Save this picture!Save this picture!Within the conventional parameters of this type of project, we look to be progressive in an approach to visual qualities.  Our Clients were enthusiastic about colour and so we developed a palette which could inform all of our design decisions.  We chose an oxidised red colour for the steel elements, including the large format sliding doors and fixed glazing as well as the brise-soleil to the first floor. Save this picture!© Derek SwalwellAccompanying this are terra cotta tiles and Douglas Fir, both of which complement the warm, earthy red of the steel.  The interiors range from the dramatic to the tranquil using concentrations of colour in varying intensities.  The garden, devised with Amanda Oliver, consists of areas to the front and rear of the house as well as a courtyard and a roof garden so that a living aspect is always available.Save this picture!© Derek SwalwellWe investigated how the familiar spatial arrangements of the back-yard addition could be enlivened without falling into an uncomfortably over-expressive architecture, or mullet architecture (business in the front with a party out the back). Save this picture!© Derek SwalwellWe proposed elements with a large-scale graphic quality which could sit comfortably alongside the austere Victorian forms; the sculptural free-standing chimney, the enigmatic symbols of the window and door mullions, the muscular concrete roof form and most especially the grid of the brise-soleil.  Unexpected visual variety emerges everywhere in this house, from floor finishes to joinery. Save this picture!© Derek SwalwellThere is a concerted effort to restrain expressive excess, maintain formal and material cohesion throughout the house, resist conventional lifestyle architecture blandness and amplify a sense of joyousness and delight.Save this picture!© Derek SwalwellProject gallerySee allShow lessWeflow Hostel / JH-AtelierSelected ProjectsPoint Roadknight Holiday House / Atelier WagnerSelected Projects Share Photographs:  Derek Swalwelllast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *