East District of city community service system reform pilot work mobilization meeting held since September 10th since the 12 new community before listing the work has been in preparation and insisted on wildly beating gongs and drums, understanding, lay the foundation for reform, adhere to the personnel in place, ensure the continuity of work, adhere to the implementation of measures, improve the matching mechanism, ensure the reform a good start, a good step for the province.

Take measures to expand the awareness rate of

and influence — take a variety of forms a wide range of learning publicity "Chengdong district city community service system reform pilot implementation plan" and the spirit of the city and district leaders spoke at the new community interior and residents of the masses, promote the unity of thinking and the formation of consensus, laid the foundation for the smooth progress of the work of the pilot reform. During the period, issued 15 thousand copies of promotional materials, publicity pictures, the 200 banners hanging over 300, mobile phone has SMS 12, the organization held various meetings, learning more than 70 games.

305 public employees collective duty — take the appointment, communication etc. send staff to the community Party committee, community work center, community public service center to carry out the work form, the proper placement of the deployment of the original street serving staff. In accordance with the "outstanding performance, recognized by the masses, have both ability and political integrity" principle, with the scientific community leadership, provide a strong organizational guarantee for the effective implementation of the pilot reform; rational allocation of 305 social welfare personnel (coordinators) to participate in the work of the center, to ensure continuous work is not dropped, file.

improve the new type of soft and hard extremely elegant and valuable community facilities – according to the pilot area office of the unified arrangement, the community will be unified internal organs set to the office of social affairs and comprehensive management office, office of the Party group, and standardized service hall guide signage and related system. In accordance with the great efforts to promote the regionalization of the party building work, the work of the community Party committee and Party units to carry out the theme of the activities of the area, signed a joint agreement to promote the new development of the joint construction. Take home visits, home agents, wrong service and other forms of innovation and service to the masses of the carrier and methods of work, to further enhance the level of grid service management. In accordance with the "government in separation" principle, the new community Party committee to strengthen the guidance is the neighborhood committee, and actively implement the office and basic facilities, so that the neighborhood to realize self management and self service and self education. (author: Zhou Dong Xuan)
 

Related Posts

first_img Text description provided by the architects. The assignment was consisting of a small cabin for visits. It was thought as for it spoils reason it was decided to do it in 2 levels, this way to diminish the surface that deals with the area. The project is a 540cm cube (exterior measure) of wooden structure with two levels inside. Save this picture!It is thought as a housing of low energetic consumption, as what special care was had in the orientation, and the interior color, the location of the windows and the isolation. In this case, the isolation material gives a special characteristic to the façades and to the entire project. Save this picture!For the walls bales of straw were in use stuccoes in mud, given its high thermal efficiency and for being an abundant material in the zone. These are protected from the rain by plates of transparent polycarbonate, which leaves in evidence the materiality and zinc waved in the parts top and low. Save this picture!The cover is a green cover, with pasture, which prevents that the wind to strikes directly the surface, and take heat from it. This is considered a 5th façade for its also visible. The location of the windows was projected to allow abundant sun light in the interior in winter and a crossed flow of air to ventilate it in summer. The interior was decided to be painted white, in order that the natural light bounces and diminishes the need to use artificial light.Save this picture!Project gallerySee allShow lessTwo residences in New York / Gage ClemenceauSelected ProjectsSir Norman Foster on TED TalksArticles Share CopyAbout this officeAATA Associate ArchitectsOfficeFollowProductsWoodPlastic#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesWoodNavidadHousesChilePublished on May 11, 2008Cite: “Guest House / AATA Associate Architects” 11 May 2008. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemSynthetics / AsphaltMitrexSolar RoofMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialLinoleum / Vinyl / Epoxy / UrethaneTerrazzo & MarbleTerrazzo Flooring – Terroxy Resin SystemsMetal PanelsTrimoMetal Panel Finishes – ArtMePanels / Prefabricated AssembliesIsland Exterior FabricatorsMega-Panel Facade SystemsStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Iconic SeriesBricksFeldhaus KlinkerFacing Bricks – Waterstruck VascuWallcovering / CladdingLinvisibileLinvisibile Boiserie and Skirting Systems | OrizzonteMetal PanelsRHEINZINKPanel Systems – Horizontal PanelDoorsJansenFire Doors – Janisol 2 EI30 70 mmSlabs / Plates / SheetsMetadecorMetal Facade Blade – MD LamelMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Houses 2006 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/630/guests-house-aata-associate-architects Clipboard “COPY” Architects: AATA Associate Architects Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/630/guests-house-aata-associate-architects Clipboard Guest House / AATA Associate ArchitectsSave this projectSaveGuest House / AATA Associate Architects Year:  Guest House / AATA Associate Architects Projects Chile CopyHouses•Navidad, Chile Save this picture!+ 10 Share “COPY” ArchDailylast_img

first_imgCopyHouses•London, United Kingdom photographs:  Mike Tsang Photographs, Thomas GiddingsPhotographs:  Mike Tsang Photographs, Thomas GiddingsSave this picture!© Thomas GiddingsRecommended ProductsMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreFiber Cements / CementsULMA Architectural SolutionsPaper Facade Panel in Leioa School RestorationWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeText description provided by the architects. The Herringbone House is on a quaint street on the borders of Islington and Hackney, sitting amongst a cute row of Victorian Terraces, a railway tavern and the small local stone and Gothic church (St Jude and St Pauls). Just away from the hubbub of Kingsland Road, it is neatly packed onto an awkward wedge-shaped site which used to play host to a garage / out-building / storage shed. Save this picture!© Mike Tsang PhotographsThe house comprises of two volumes: a gable-ended volume which is thrust to the very front of the site facing the street, and a set back rectangular volume, which both co-join into one space as the site narrows towards the rear. (see image 2) The light shade of herringbone brickwork, articulates the houses’ two volumes and frames the picture windows setting the house apart from the other buildings on the street.Save this picture!SectionAt both ends of the house two walled courtyard spaces bring natural light and air in to the space. Inside, the large glazed openings flood the building with natural light; enhanced by the light material palette of limed wood, white matt marble and pearl coloured brick and the open layout enables views and light to flood through the length of house. The rooms then peel back, through pivoting floor-to-ceiling windows, onto private, walled courtyard garden ‘rooms’ reflecting the inspiration Zoe has also drawn from inward-looking Chinese courtyard house typologies or ‘Siheyuan’.Save this picture!© Mike Tsang PhotographsProject gallerySee allShow lessSilo-top Studio / O-OFFICE ArchitectsSelected ProjectsThe Gravity Stool by Jólan van der Wiel, magnetic innovationArticles Share The Herringbone House / Atelier Chanchan 2013 Projects Photographs The Herringbone House / Atelier ChanchanSave this projectSaveThe Herringbone House / Atelier Chanchan Save this picture!© Mike Tsang Photographs+ 18 Share “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/489955/the-herringbone-house-atelier-chanchan Clipboard Housescenter_img Year:  ArchDaily Year:  CopyAbout this officeAtelier ChanchanOfficeFollowProductsWoodConcreteBrick#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesLondonHousesUnited KingdomPublished on March 27, 2014Cite: “The Herringbone House / Atelier Chanchan” 27 Mar 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic BrassCompositesMitrexPhotovoltaic Solar Cladding – BIPV CladdingPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemArmchairsUniForArmchair – ParigiLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsAluminium CompositesSculptformAluminium Façade BladesCultural / PatrimonialIsland Exterior FabricatorsSeptember 11th Memorial Museum Envelope SystemWire MeshJakobWebnet in a Gymnasium in GurmelsDoorsLinvisibileLinvisibile Pocket Door | MareaPaintKEIMMineral Paint for Concrete – KEIM Concretal®-WLouversReynaers AluminiumSolar ShadingHandlesFormaniFitting Collection – ARCMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream 2013 United Kingdom ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/489955/the-herringbone-house-atelier-chanchan Clipboard “COPY” Architects: Atelier Chanchan Year Completion year of this architecture project last_img

first_imgArchDaily Architects: Kennedy Nolan Area Area of this architecture project “COPY” Oak House / Kennedy NolanSave this projectSaveOak House / Kennedy NolanSave this picture!© Derek Swalwell+ 21Curated by Paula Pintos Share Year:  Projects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/923124/oak-house-kennedy-nolan Clipboard Oak House / Kennedy Nolan Patrick Kennedy, Rachel Nolan, Victoria Reeves, Peter Cole, Adriana Hanna CopyHouses•Melbourne, Australia 2019 Houses ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/923124/oak-house-kennedy-nolan Clipboard Area:  354 m² Year Completion year of this architecture project Lead Architects: Photographs CopyAbout this officeKennedy NolanOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesMelbourneAustraliaPublished on August 19, 2019Cite: “Oak House / Kennedy Nolan ” 19 Aug 2019. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisPatinated Copper: Nordic Green/Blue/Turquoise/SpecialMetal PanelsDri-DesignMetal Panels – CopperIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsExterior DeckingLunawoodThermowood DeckingMembranesEffisusFaçade Protection – Breather+Metal PanelsPure + FreeFormCustom Metal Cladding – Legacy Fund 1 BuildingWood Boards / HPL PanelsInvestwoodWood Fiber Partition Walls – ValchromatDoorsLinvisibileLinvisibile FILO 10 Vertical Pivot Door | BrezzaSkylightsFAKROEnergy-efficient roof window FTT ThermoToilets / BidetsBritexToilets – Accessible Centurion PanMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?橡木小屋 / Kennedy Nolan是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” Australia Engineering:Webb ConsultLandscape:Amanda OliverCity:MelbourneCountry:AustraliaMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Derek SwalwellRecommended ProductsDoorsAir-LuxPivoting DoorWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeWoodEGGERLaminatesDoorsVitrocsaGlass Technology in Hotel BeaulacText description provided by the architects. A project in the venerable tradition of alterations and additions to heritage houses – a testing ground for Architect’s ideas.  This adaptive re-use of a double fronted Victorian house incorporates a re-working of the existing house, a new pavilion forming a central court yard, a garage and workshop building to the rear laneway and a small swimming pool.  The house is distinctive for its mature Oak tree which towers above the garden and a red steel brise-soleil which performs many functions, including that of sun-shading.Save this picture!© Derek SwalwellWe began with the elements that make a domestic environment functional and dignified; zoning, acoustics, privacy, aspect and comfort.  In this instance the site and existing dwelling suggested a courtyard arrangement.  The courtyard is bounded by sitting rooms at either end with the long edge incorporating the kitchen and dining room. Save this picture!© Derek SwalwellIn this way the family can be apart but always feel proximate and all rooms have garden aspects.  The first floor faces north and provides accommodation for two children.  The elevation of this element provides a backdrop to the central courtyard and thus provides the dominant architectural expression of the house. Save this picture!© Derek SwalwellAs such it needed to form a cohesive and singular backdrop but also accommodate complex, ventilated glazing for a variety of rooms and provide sun shading and privacy from below and above.  The brise-soleil was able to effectively perform all these duties whilst also having visual depth and providing texture and complexity.Save this picture!Save this picture!Within the conventional parameters of this type of project, we look to be progressive in an approach to visual qualities.  Our Clients were enthusiastic about colour and so we developed a palette which could inform all of our design decisions.  We chose an oxidised red colour for the steel elements, including the large format sliding doors and fixed glazing as well as the brise-soleil to the first floor. Save this picture!© Derek SwalwellAccompanying this are terra cotta tiles and Douglas Fir, both of which complement the warm, earthy red of the steel.  The interiors range from the dramatic to the tranquil using concentrations of colour in varying intensities.  The garden, devised with Amanda Oliver, consists of areas to the front and rear of the house as well as a courtyard and a roof garden so that a living aspect is always available.Save this picture!© Derek SwalwellWe investigated how the familiar spatial arrangements of the back-yard addition could be enlivened without falling into an uncomfortably over-expressive architecture, or mullet architecture (business in the front with a party out the back). Save this picture!© Derek SwalwellWe proposed elements with a large-scale graphic quality which could sit comfortably alongside the austere Victorian forms; the sculptural free-standing chimney, the enigmatic symbols of the window and door mullions, the muscular concrete roof form and most especially the grid of the brise-soleil.  Unexpected visual variety emerges everywhere in this house, from floor finishes to joinery. Save this picture!© Derek SwalwellThere is a concerted effort to restrain expressive excess, maintain formal and material cohesion throughout the house, resist conventional lifestyle architecture blandness and amplify a sense of joyousness and delight.Save this picture!© Derek SwalwellProject gallerySee allShow lessWeflow Hostel / JH-AtelierSelected ProjectsPoint Roadknight Holiday House / Atelier WagnerSelected Projects Share Photographs:  Derek Swalwelllast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *