first_img Houses Japan ArchDaily “COPY” Area:  120 m² Photographs Photographs:  Toshiyuki YanoSave this picture!© Toshiyuki YanoRecommended ProductsWoodSculptformTimber Click-on BattensWindowsAir-LuxSliding Window – CurvedWindowsKalwall®Facades – Window ReplacementsWindowsStudcoSteel Window Reveal – EzyRevealText description provided by the architects. The house stands on a large lot amongst other plots of land where new houses are being built.  The project area is bordered by roads on three sides and is slightly elevated above street level – a location that renders the entire building visible from the surrounding area. The client requested a living room as a gathering place for relatives and family, a music room in which to practice his hobby, saxophone, a tatami room, a room for his three children and an outside deck. Save this picture!© Toshiyuki YanoTaking into consideration the conditions of the sight, we came up with a design that has the living room area open to the outside in order to welcome family and guests, as well as a series of private rooms that can be closed off from the surroundings.  We planned the interior by picturing the living room portion as filling in the empty space created by boxes being stacked together.  The configuration of the interior gives rise to the box-shaped form of the exterior in which no one place can be seen as the front.  The expression of the building changes depending on the location of the viewer.Save this picture!© Toshiyuki YanoThe first floor contains the living room, dining room, kitchen, bathroom, music room, and, in a slightly raised area, the tatami room and exterior deck space.  On the 2nd floor are the bed room, child’s room, and an outdoor balcony, which was planned as a place to view fireworks.Save this picture!© Toshiyuki YanoThe large window on the south side created by the space between boxes, the slit windows created by shifting the box shapes that form the first and second floors, and the high side windows around the periphery enable light to penetrate from various directions.Save this picture!First Floor PlanProject gallerySee allShow lessKickstarter: New Model Library in AfricaArticlesFrancisco Perez Anampa School / Architecture For HumanitySelected Projects Share “COPY” CopyAbout this officeFujiwaraMuro ArchitectsOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesMinohHousesWoodJapanPublished on March 31, 2013Cite: “House in Minoh / FujiwaraMuro Architects” 31 Mar 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalGlassMitrexSolar GreenhouseLouvers / ShuttersTechnowoodSunshade SystemsFiber Cements / CementsRieder GroupFacade Panel – Terrazzo BlackStonesCosentinoSurfaces – Silestone® Basiq SeriesIn architectureSikaBuilding Envelope SystemsWoodLunawoodInterior ThermowoodWindowsswissFineLineSliding Windows – EvenMineral / Organic PaintsKEIMBlack Concrete – Concretal®-BlackSuspension SystemsMetawellAluminum Panels for Ceiling SailsDoorsECLISSESliding Door Opening System – ECLISSE Push&PullStonesMarini MarmiNatural Stone – Nuvolato di GréMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?箕面住宅/Fujiwarramuro建筑事务所是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Projectscenter_img CopyHouses•Minoh, Japan Save this picture!© Toshiyuki Yano+ 15 Share Architects: FujiwaraMuro Architects Area Area of this architecture project House in Minoh / FujiwaraMuro ArchitectsSave this projectSaveHouse in Minoh / FujiwaraMuro Architects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/345747/house-in-minoh-fujiwarramuro-architects Clipboard House in Minoh / FujiwaraMuro Architects ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/345747/house-in-minoh-fujiwarramuro-architects Clipboardlast_img read more